Universalrengøring

Universalrengøring er et af de mest brugte rengøringsmidler i hjemmet og til erhvervsrengøring. Derfor er det også bare endnu vigtige at vi alle steder begynder at bruge miljøvenlig universalrengøring, hvad end vi snakker universalrengøringsspray, universaltrengøringstabs el. universalrengøringsmiddel. I denne artikel har vi fundet og skrevet om de bedste miljøvenlige universalrengøringsmidler.

Hvad er universalrengøring?

Universalrengøring er en betegnelse for rengøringsmiddel der kan anvendes på de fleste overflader til almen rengøring. Typisk anvendes universalrengøringsmiddel til aftørring og gulvvask, hvor det kan klare almindelig snavs og bakterier, men man bær anvende special rengøringsmiddel til områder der kræver skrappere rengøring.

Universalrengøring opløses hurtigt og effektivt i vand hvorefter det kan bruges til at gøre rent på diverse overflader, herunder gulve, vægge, borde og karme. I nogle tilfælde bør du være opmærksom på overfladen, da visse overflader har bedst af specielle rengøringsmidler, det gælder især stenoverflader og nogle overflader i træ.

Hvad bruges universal rengøringsmiddel til?

Universalrengøringsmiddel bruges i hele hjemmet til rengøring af overflader i stue, køkken og på badeværelse. Der er som regel ikke de steder du ikke kan bruge universal rengøringsmiddel. Universal rengøringsmiddel skal altid blandes i vand og du bør også altid være opmærksom på om du har en speciel overflade i hjemmet der gør at du ikke kan bruge universal rengøringsmiddel på overfladen.

Nu ved du lidt om universal rengøringsmiddel og hvad du kan bruge det til, så nu kan du vælge en af de bedste miljøvenlige universal rengøringsmidler som vi har listet herunder.

Byoms universalrengøring

Byoms er et voksende brand indenfor bæredygtig rengøring. De har i alle deres rengøringsmidler fokus på at bevare de mange gode bakterier mange andre skrappere rengøringsmidler dræber ved almindelig rengøring. Det gør de blandt andet ved at lave universalrengøring med probiotika der er med til at sikre de gode bakterier og dræbe de dårlige.

Det er en super bæredygtig tilgang da det er vigtigt vi ikke er så bakterieforskrækket, for de mange gode bakterier har vi brug for og de er med til at styrke vores immunforsvar og give et sundere indeklima generelt. Derudover er deres produkter certificeret med Ecocert, V-Label og er allergivenlige. Plastflaskerne som rengøringsmidlerne kommer i er også lavet af 100% genanvendt plastik.

Ulrich Natürlich universalrengøring

Basic Clean Green

Basic Clean er et dansk mærke udviklet af en dansk rengøringsdame der har mange års erfaring indenfor professionel rengøring af private hjem og erhvervslokaler. De har to typer rengøringsprodukter, en almindelig produktserie og en miljøvenlig produktserier af rengøringsmidler med svanemærket. Det er selvfølgelig den sidstnævnte produktserie vi vil anbefale her.

I den produktserier er der et produkt til unversalrengøring som hedder

OceanSaver rengøringsmiddel

OceanSaver har lavet deres eget bud på et bæredygtigt universal rengøringsmiddel og det er super interessant for dig der går op i miljøvenlig rengøring. Deres rengøringsmidler er lavet miljøvenlige, men først og fremmest er deres fokus på at minimere brugen af plastemballage i rengøringsindustrien, og det gør de ved at sælge deres universal rengøringsmiddel i små bionedbrydelige poser, som kan blandes i en hvilken som helst flaske med vand.

Missionen med deres rengøringsmiddel er at undgå at sælge og transporterer store mængder fyldt plastemballage med rengøringsmiddel og i stedet lade os forbruge blande rengøringsmidlet selv i den samme flaske igen og igen. Det spare både miljøet for ny produktion af plastikemballage og den miljøbelastning det har at fragte fyldt plastflasker med rengøringsmiddel rundt forskellige steder i verden. Med OceanSaver kan der fragtes meget mere rengøringsmiddel på den samme plads.

neat. rengøringsmiddel

Sonett universalrengøring

Skriv en kommentar