Privat rengøringshjælp i Silkeborg

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Silkeborg så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Silkeborg

Sådan finder du privat rengøring i Silkeborg

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Silkeborg. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Silkeborg, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Silkeborg.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Silkeborg og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Silkeborg, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Silkeborg

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Silkeborg, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Silkeborg

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Silkeborg, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Silkeborg

Håndværkerrengøring i Silkeborg kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Silkeborg

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Silkeborg, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Ready2Clean ApS
Viborgvej 100B
8600 Silkeborg

Aleksander Rengøring ApS
Sadolinsvej 18
8600 Silkebor

Ren Service A/S
Nylandsvej 12
8600 Silkeborg

MB Clean
Højtoftevej 5
8600 Silkeborg

Der er en del rengøringsfirmaer at vælge imellem i Silkeborg og omegn. Derfor anbefaler vi at du indhenter tilbud fra flere rengøringsfirmaer, som du kan via knapperne du finder på denne side. Du kan læse mere om rengøring i Silkeborg for private og priser på rengøring herunder.

Privat rengøring Silkeborg priser

Prisen på rengøring i Silkeborg ligger på mellem 175-300 kr. i timen. Der kan være stor forskel på prisen, men der kan så sandelig også være stor forskel på den ydelse du får leveret.

Det er ikke altid den billigste rengøringsservice også er den bedste, derfor skal du altid vælge med omhu, og det kan være en god idé at booke via platforme hvor du kan få flere tilbud på rengøring el. kan se anmeldelser og booke rengøringspersonel direkte.

Rengøringshjælp vs. rengøringsfirma i Silkeborg

Det er både muligt at få privat rengøringshjælp af enkeltpersoner der arbejde som selvstændige el. har deres eget lille rengøringsfirma, men du kan også booke rengøring gennem et rengøringsfirma. Det har hver sine fordele og ulemper.

Rengøringshjælp fra regøringsdame/-mand

Hyre du en freelance rengøringsassistent, så er det som regel billigere og mere fleksibelt, men det har også nogle ulemper det bære med sig. Herunder har vi prøvet at opridse fordele og ulemper ved en solo rengøringsassistent.

Fordele:

 • Fleksibelt i forhold til aftale og selv jobbet
 • Kort opsigelsesvarsel
 • Lavere timepris på rengøring

Ulemper:

 • Større udsving i kvalitet
 • Ingen vikarer ved sygdom
 • Rengøringsassistent kan opsige/flytte med kort varsel

Rengøringsfirma i Silkerborg

Hyre du et rengøringsfirma i Silkeborg, så er det også ofte forbundet med højere pris, men også mere sikkerhed. Herunder kan du læse om fordelene og ulemperne ved at hyre et rengøringsfirma.

Fordele:

 • Stor sikkerhed i udførelse af rengøring
 • Rengøringsaftale er sikret med grundig kontrakt
 • Suppleant ved sygdom hos din faste rengøringshjælp

Ulemper:

 • Højere timepris på rengøring
 • Mindre fleksibilitet

Rengøringsjob i Silkeborg

Søger du ikke rengøringshjælp, men derimod rengøringsjob i Silkeborg, så er der også rig mulighed for at søge dette, i det der er mange rengøringsfirmaer med adresse i Silkeborg og omegn. Ofte giver et rengøringsjob dig også mulighed for at arbejde tæt på hvor du bor, så rengøringsfirmaer operere over store områder.

Du kan finde rengøringsjob og privat rengøring i Silkeborg og alle de mindre omkringliggende byer, som: Nørreskov Bakke, Gødvad, Hvinningdal, Lysbro, Funder, Øster Bording, Skægkær, Sinding, Sejling, Ebstrup, Balle Kirkeby, Virklund og mange flere steder.

Privat rengøring i Silkeborg

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Silkeborg

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Silkeborg. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i Silkeborg - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Silkeborg

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Silkeborg

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.