Privat rengøringshjælp i Roskilde

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Roskilde du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Roskilde

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Roskilde du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Roskilde hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Roskilde, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Roskilde

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Roskilde, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i Roskilde

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Roskilde, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Roskilde

Håndværkerrengøring i Roskilde kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Roskilde

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Roskilde, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Firmanavn
Adresse
By

Firmanavn
Adresse
By

Firmanavn
Adresse
By

Firmanavn
Adresse
By

Roskilde er Danmarks 15. største by (i 2020 målt på indbybggertal) og hvis man ser bort fra region Hovedstaden er den altså blandt de største byer i Danmark. Medtager man nogle af de omkring liggende byer, som også har en pæn størrelse, er der rigtig mange hjemi Roskilde og omegn.

Rigtig mange hjem er også lig med rigtig mange timers rengøring i Roskilde der hvert år bliver gjort af husejerne selv. Men er det nu også den optimale løsning at klare rengøringen selv? Det kan diskuteres, for det tager meget tid og tid er penge, og så er der en lille ting der hedder håndværkerfradraget der betyder at privat rengøringshjælp kan trækkes fra i skat.

Få rengøring i Roskilde med fradrag

Du kan få rengøring i Roskilde og omegn til en meget billig penge. Priserne på rengøring i Roskilde starter fra 138 kr. i timen og efter dit servicefradrag hos SKAT blive det kun ca. 103 kr. i timen.

Overvej om ikke du skal bruge et par hundrede kroner om måneden (måske endda oftere til den pris) og få et bedre indeklima med mindre støv og masser af frisk luft.

Servicefradraget stiger for alle

Der er ikke noget der tyder på at servicefradraget forsvinder eller falder i den nærmeste fremtid. Vi er i en tid hvor regeringen gerne vil støtte de service erhverv der er ramt af Corona pandemien og derfor er det lige nu udsigt til store stigninger i servicefradraget. Historisk set stiger servicefradraget også år efter år:

 • 2016-2018: 6.000 kr. pr. person
 • 2019: 6.100 kr. pr. person
 • 2020: 6.200 kr. pr. person
 • 2021: 25.000 kr. pr. person (forslag under behandling)

Du kan altså få udført rigtig mange serviceydelseri din bolig og have til en rigtig god pris hele næste år også.

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Roskilde

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Roskilde. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

 • By
 • By
 • By
 • By
 • By

Billig rengøring i Roskilde - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Roskilde.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Roskilde eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Roskilde?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Roskilde

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Roskilde.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Roskilde.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Roskilde.