Privat rengøringshjælp i Randers

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i Randers du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i Randers

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær Randers du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte Randers hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Randers, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Randers

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Randers, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i Randers

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Randers, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Randers

Håndværkerrengøring i Randers kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Randers

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Randers, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Når du er på udkig efter ny rengøringshjælp i Randers, hvad end du har prøvet det før eller det er første gang, så er det alfa-omega at du kan kommunikere godt med din rengøringshjælp fra start af. Det er ikke sikkert at det er den første den bedste du kan hyre, og heldigvis kan du nemt prøve forskellige profiler af ved at bestille via vores side her.

Kommunkationen er vigtig for at du får gjort rent som du vil have det i dit ejet hjem. Det er helt i orden at stille krav til hvordan der skal gøres rent til din rengøringshjælp, så længe det ikke er urimelige krav.

Hvad er prisen på rengøringshjælp i Randers?

Der er forskellige muligheder for at få rengøring i en stor by som Randers, her er der både private enkeltpersoner der tilbyder rengøring, men også større firmaer der tilbyder det. Den væsentligste forskel på privat rengøringshjælp og et rengøringsfirma er prisen, men der er selvfølgelig også inkluderet nogle ekstra ting i den merpris et rengøringsfirma typisk tager.

Hyre du én privat person til din rengøring, så kan du slippe så billigt som 138 kr./timen og det er sjældent du er nødsaget til at give mere end 150 kr./timen. Hyre du derimod en

Husk håndværkefradraget også gælder rengøring

Håndværkerfradraget også kendt som servicefradraget gælder stadig selvom der flere gange har været snak om at afskaffe det, ændre det og hvad politikerne ellers har været inde på. Men selvom det i daglig tale typisk kaldes håndværkefradrag, så gælder det også til andet en murere og tømrer, hvorfor det også kaldes servicefradrag.

Fradraget kan nemlig også bruges på ydelser som rengøring og det betyder at hvis du køber rengøringshjælp i Randers til f.eks. 138 kr./timen vil den reelle pris efter fradraget være endnu lavere. Fradraget er også opdelt i to dele, nemlig Service og Håndærker. Servicefradraget der gælder for rengøring i private hjem ser således de kommende år:

 • 2019: 6.100 kr. pr. person
 • 2020: 6.200 kr. pr. person
 • 2021: 25.000 kr. pr. person (regeringens forslag for at hjælpe service-ramte fag og få gang i den grønne omstilling)

Eksempel udregning

Ifølge Skats egen hjemmeside svare fradragets værdi til ca. 26% af det beløb du betaler for rengøringen. Lad os tage et eksempel:

Du betaler 500 kr. for en rengøring hver måned hele året. Det giver i alt 6.000 kr. om året, så din besparelse i SKAT vil altså være:

6.000*0,26 = 1.560 kr.

Med det udspil der er lagt op til med et fradrag på helt op til 25.000 kr. for service-ydelser såsom rengøring og havearbejde, kan du altså få et endnu højere fradrag hvis du ønsker at hyre mere arbejdskraft til ydelser i hjemmet. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at få udført rengøringshjælp i dit Randers hjem. Find din rengøringshjælp øverst på siden her.

Find rengøringsfirma i en by nær Randers

Billig rengøring i Randers - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Randers.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i Randers eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i Randers?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i Randers

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i Randers.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i Randers.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i Randers.