Privat rengøringshjælp i Odense

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen i Odense så ofte du har brug for det. Du vælger selv regøringsdame/-mand el. rengøringsfirma, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på rengøringshjælp.

Få pris på rengøring →

Beregn rengøring pris i Odense

Sådan finder du privat rengøring i Odense

Det er simpelt at indhente tilbud på rengøring i Odense. Det gøres i 3 simple trin, hvorefter ugentlig rengøring kører på autopilot.


Rengøringslokation

Information om rengøring

Udfyld information om lokationen i Odense, hvor du skal have gjort rent.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Modtag tilbud på rengøring, og vælg din rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma i Odense.

Rengøring i hjemmet

Effektiv tilbagevende rengøring

Opret kontakt til din nye rengøringsassistent i Odense og guide til hvor og hvordan der skal gøres rent i dit hjem.

Find bedste rengøringsfirma el. rengøringsdame/-mand

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i Odense, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i Odense

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i Odense, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.

flytterengøring

Flytterengøring i Odense

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i Odense, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.

håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i Odense

Håndværkerrengøring i Odense kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i Odense

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i Odense, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Odense Rengøring
Astrupvej 35
5000 Odense

Karen Rasmussens Rengøring A/S
Østre Stationsvej 44
5000 Odense

Flenco Rengøring
Børstenbindervej 6
5230 Odense

Odense er en af de 5 største byer i Danmark og udvalget af rengøringsfirmaer er derfor stort og det samme er efterspørgslen herpå. Er du en del af efterspørgslen der søger rengøringshjælp i Odense by? så er du kommet til det rigtige sted, for vi hjælper dig med at finde billig rengøring i Odense.

Billig rengøringshjælp i Odense

Det er overraskende nemt at finde billig rengøringshjælp i Odense og den bedste måde at gøre det på er ved at indehente 3 tilbud på rengøring fra forskellige rengøringsfirmaer og privat rengøringshjælp.

Du kan nemt komme til udfyldelse af formular der giver dig mulighed for at indhente 3 tilbud. Det tager ikke mere end 2 minutter og giver dig svar med flere tilbud i løbet af få dage, for de fleste tilfælde indenfor 24 timer.

Rengøring bliver endnu billigere hvis du husker at indberette regningen til skat, for rengøring falder nemlig under servicefradraget. Det giver dig en skatteværdi på 26%, hvilket vil sige at du i teorien spare 26% på den pris der står på rengøringsregningen.

Privat rengøring Odense pris – hvad koster rengøring Odense?

Det helt store spørgsmål er selvfølgelig hvad koster rengøring i Odense i kroner og øre? Det kan man aldrig svare præcist på, da timeprisen på rengøring variere fra person til person og rengøringsfirma til rengøringsfirma. Generelt set, så ligger prisen på rengøring i Odense på 175-300 i timen, og her kan du så fratrække dit servicefradrag.

Derudover kan prisen også variere efter omfanget af opgaven, og i nogle tilfælde får du lidt pakkerabat, hvis du har brug for mange timers rengøring fast hver uge/måned.

Forskellige typer rengøring

Prisen på rengøring kan også afhænge af typen af rengøring. Generelt kan man tale om disse typer rengøring:

Jævnlig rengøring er det de fleste får rengøringshjælp til, og det er også den simpleste form for rengøring der typisk indebærer aftørring af synlige overflader, støvsugning og gulvvask. Her kan du godt regne med en timepris på 175-300 kr. i timen.

Hovedrengøring, flytterengøring og håndværkerrengøring, er dog langt mere omfattende, og ofte kan du godt regne med at det tager en hel dag for flere personer at udføre denne type rengøring. Derudover er det også mere fysisk krævende, og derfor kan prisen være højere.

Erhvervsrengøring i Odense er en kategori for sig selv, da der spiller helt andre ting ind når der skal gøres rent i en erhvervsbygning el. institution, hvor der færdes mange mennesker hver dag. På denne side fokuserer vi på privat rengøringshjælp.

Rengøring i Odense

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær Odense

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til Odense. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i Odense - 41 gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i Odense

Udover at være effektive, er der også noget dejligt tilfredsstillende ved at se mange af disse rengøringstips, der effektivt fjerne snavs, der ellers kan virke umuligt at fjerne.

Vores helt egne rengøringstips og anbefalinger

Herunder finder du tips, tricks, guides og produktanbefalinger der vedrører vedligeholdelse, rengøring, oprydning og godt indeklima i dit hjem. Vil du benytte de bedste rengøringsprodukter, så er i vores rengøringstips du finder dem.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Odense

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.