Privat rengøringshjælp i København

Læn dig tilbage og lad andre klare rengøringen så ofte du har brug for det. Du vælger selv personen/firmaet, angiv blot følgende for at få 3 tilbud på din kommende rengøringshjælp.

Hvor i København du bor?
Hvornår du ønsker rengøring?
Hvor stort et areal der skal rengøres?

Sådan finder du privat rengøring i København

Rengøringslokation

Hvor, hvornår, hvor meget?

Indtast oplysninger om lokationen, tidspunktet og arealet for den ønskede rengøring og få prisen med det samme.

Vælg rengøringsperson

Vælg din rengøringshjælp

Find og vælg den person nær København du finder bedst egnet til at udføre din private rengøring og opret kontakten.

Rengøring i hjemmet

Voila, rent hjem!

Stil rengøringsredskaber og -midler til rådighed og læn dig tilbage og nyd dit nye, rengjorte København hjem.

Find den bedste rengøringshjælp

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere i København, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de kommer med alt udstyr og alle rengøringmidler, og du vil være sikker på at der dukker en op og gør rent også selvom der er sygdom. Ulempen er at det er dyrere og du vil ikke altid have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang. Et rengøringsfirma kan også hjælpe dig med alle typer rengøring, og det er ikke sikkert at en selvstændig rengøringshjælp vil kunne hjælpe dig med eksempelvis en håndværkerrengøring. Du kan læse mere om rengøringstyper du kan indhente tilbud på herunder.

Hovedrengøring i hjemmet

Hovedrengøring i København

Hvad end der er tale om privat rengøringshjælpe eller et rengøringsfirma i København, så kan du indhente et tilbud på hovedrengøring.
Flytterengøring

Flytterengøring i København

De fleste rengøringsfirmaer tilbyder flytterengøring i København, men det er ikke sikker en selvstændig rengøringshjælp kan tilbyde dette.
Håndværkerrengøring

Håndværkerrengøring i København

Håndværkerrengøring i København kræver noget særligt, da der er tale om byggeaffald. Indhent tilbud på håndværkerrengøring her.

Rengøringsfirma i København

Et rengøringsfirma er dyrere end privat selvstændig rengøringshjælp. Herunder er der et overblik over rengøringfirmaer i København, som kan være gode at bruge hvis du vil være sikker på stabilitet og at der altid dukker en rengøringshjælp op. Brug kortet til at finde rengøringsfirmaer.

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

RengøringsAgenterne ApS
Fuglebækvej 3 D
2770 Kastrup

Cleady ApS
Titangade 11
2200 København

A1 Rengøring
Birkedommervej 17
2400 København

København er uden tvivl Danmark største by. Der mere end 1 million mennesker i København og forstæderne her til, det er derfor både her at klart flest rengøringsfirmaer er samlet, men også her der er flest kunder der får gjort rent i deres hjem. Vi hjælpe dig med at finde den bedste rengøringshjælp i København.

Få billig rengøring i København

Rengøring er en større udgift hvis man vil have det regelmæssigt og sådan er det. Derfor skal man gøre op med sig selv om det er det værd, og er det det, så er der til gengæld en række tiltag man kan gøre for at få billig rengøringshjælp i København.

De ting du kan gøre, har vi listet herunder:

 1. Indhent tilbud fra flere rengøringsfirmaer i København.
 2. Udnyt dit servicefradrag.
 3. Privat rengøringshjælp vs. rengøringsfirma?

Indhent 3 tilbud på rengøring

Det første du kan gøre for at spare penge, og det er ikke småpenge der er tale om, det er at indhente tilbud fra flere levenrandører af rengøringshjælp.

Det er en opgave du kan klare selv ved at finde og kontakte forskellige rengøringsfirmaer i dit nærområde el. du kan via vores side indhente 3 tilbud fra mange forskellige udbydere tilknyttet samme platform.

Brug dit servicefradrag til rengøring

Servicefradraget der er en pendant til håndværkerfradraget giver dig mulighed for at få skattefradrag på al rengøringshjælp du får udført i dit private hjem i København. Servicedraget er på op til 25.000 kr. pr. person over 18. i hustanden, med undtagelse af hjemmeboende børn.

Alt du skal gøre for. atudnytte dette servicefradrag er at indberette dine udgifterne til rengøring til SKAT, og gemme kvitteringer på den udførte rengøringhjælp da det er et krav for at kunne få fradraget.

Privat rengøringshjælp el. rengøringsfirmai København

Det sidste du bør overvejer er hvorvidt du går efter. en selvstændig rengøringshjælp el. får et firma til at udføre opgaven. Den selvstændige rengøringshjælp vil ofte være en del billigere, men et rengøringsfirma er mere stabilt og du får udfært din rengøring selv hvis der er sygdom.

Nu er du klædt rigtig godt på til at vælge den bedste rengøringshjælp for dig i København.

Hvad bliver prisen på privat rengøring i København?

Nok skaffer ovenstående 3 tips dig billigere rengøring, men hvad bliver prisen på rengøringshjælp i København? Det spørgsmål vil jeg gerne forsøge at besvare, men det er ikke så lige til. Herunder er der nogle gode pointere til hvad der påvirker den endelige pris og hvad den kan blive:

 • 138 kr. i timen er mindstelønnen for rengøringsfolk.
 • Rengøringsfirmaer tager typisk ikke mindre end 200 kr. i timen.
 • Du får servicefradrag for privat rengøring, svarende til en reduktion i prisen på 35%.
 • Opgavens omfang og hyppighed har betydning for den samlede pris.
 • Stiller du rengøringsartikler til rådighed el. skal de medbringes, med andre ord hvem betaler for rengøringsmidler?

Det giver dig selvfølgelig ikke en endelig pris, men det er derofr vi anbefaler at indhente 3 tilbud, da du så får flere priser fra forskellige leverandører gratis og uforpligtende.

Privat rengøring København anbefaling

Leder du efter en anbefaling af rengøringsfirmaer kan du altid se på anmeldelser af det pågældende rengøringsfirma. Det er der flere steder at gøre f.eks. Google, Yelp, Krak og Trustpilot el. på rengøringsfirmaets egen hjemmeside.

Det er også en god idé at høre dine naboer og bekendte i København om de kender nogle de vil anbefale. Vores anbefaling er altid at indhente tilbud fra flere rengøringsfirmaer.

Har du brug for akut rengøring i København

Har du brug for en akut rengøring efter en fest i Købanehavn el. andet så er det også endnu bedre at få 3 tilbud fra flere rengøringsfirmaer, da det øger sandsynligheden for at finde hjælpen.

Går det ikke helt hurtigt nok, det kan godt tage op til 24 timer, så er det bedst at finde et rengøringsfirma i nærheden og ringe direkte til dem.

Find et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring nær København

Du behøver ikke begrænse din søgning efter et rengøringsfirma til København. Du kan også finde et rengøringsfirma der tilbyder privat rengøring i de nært liggende byer, og på den måde sikre dig en bedre pris – og måske en bedre rengøringshjælp.

Billig rengøring i København - Gør-det-selv rengøringstips

Vi kommer vidst ikke udenom at den billigste rengøring er den rengøring du selv laver, og selvom du ikke kan lide rengøring, så er der faktisk mange måder at bliver mere effektiv, miljøvelig og hurtigere til at gøre rent på. I videoen herunder kan de få nogle gode tips til billig gør-det-selv rengøring el. rengøringstips du kan give videre til din rengøringshjælp i København.

Vores helt egne rengøringtips og anbefalinger

Hvad end du skal have gjort rent i København eller et andet sted i landet, så er det altid godt at vide hvad de bedste rengøringsprodukter og -midler er for miljøet og for dig selv. Vi udgiver jævnligt nye artikler om netop dette og du kan se vores seneste anbefalinger og rengøringstips herunder.

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring

Er der forsikring hvis noget bliver beskadiget under rengøring?

Ja, hvis det er tilfældet er der heldigvis en forsikringsløsning inkluderet.

Du skal bare anmelde skaden via den samarbejdspartner der er angivet og din sag vil derefter blive behandlet. Der er en selvrisiko på 500 kr. 

Hvad koster rengøring i København?

Privat rengøringshjælp koster fra 138 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. De 138 kr. er minimumslønnen og det kan derfor ikke bliver billigere.

Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det.

Husk du får 25% tilbage i håndværkerfradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Hvad skal jeg stille til rådighed?

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

Det anbefales at du som minimum har:

Rengøringsmidler:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Glasrens
 • Afkalker
 • Gulvpleje (til gulvvask)

Rengøringsudstyr:

 • Moppe eller andet til gulvvask
 • Støvsuger
 • Klude og viskestykker
 • Rengøringshandsker
 • Svampe

Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette. 

Få tilbud på andre rengøringsopgaver i København

Vinduespudsning

Find og få et godt tilbud på vinduespudsning i København.

Algerens

Find og få et godt tilbud på algerens i København.

Trappevask

Find og få et godt tilbud på trappevask i København.