Hvad er det bedste at vaske vinduer med?

Der er mange måder at vaske vinduer og dem man kaster sig ud i som en ufaglært privatperson er sjældent dem der giver de bedste resultater. I denne artikel svarer jeg på nogle spørgsmål om hvad du kan vaske vinduer med og om det er godt eller ej.

De bedste at vaske vinduer med, er nok en vinduespudser, altså at hyre en professionel vinduespudser. De har alt det rigtige udstyr og ved hvordan man blander det bedste vand til at vaske vinduer med. De kan også få alle genstridigheder væk med deres vinduespudserudstyr.

Hvordan pudser man nemmest vinduer?

Den nemmeste måde at pudse vinduer på er ved at blande en spand med koldt vand med eddike og opvaskemiddel. Dertil skal du bruge en klud el. svamp til at vaske ruden med, en skraber af god kvalitet (billige vinduesskrabere giver et dårligt resultat) og en fnugfri klud el. viskestykke evt. af mikrofibre.

Det gode ved denne nemme måde er at de fleste har opvaskemiddel og husholdningseddike i hjemmet til alle tider, men har du ikke lige præcis dette, så er herunder svar på om du kan bruge en række andre rengøringsmidler.

Kan man pudse vinduer med glasrens?

Ja du kan godt pudse dine vinduer med glasrens.

Vælger du at pudse dine vinduer med glasrens, så er det bedst kun at bruge det på vinduerne indendørs. Brug det sammen med en mikrofiber klud. Glasrens er bedst til spejl og mere genstridige pletter på vinduer og ruder.

Kan man bruge sprinklervæske til vinduer?

Jeg vil ikke anbefale at bruge ren sprinklervæske eller kun vand blandet med sprinklervæske til at pudse vinduer med.

Sprinklervæske har dog den fordel at det kan tåle ret mange minusgrader, og skal du derfor lave vinduespudsning udenfor i koldt vejr el. frostvejr, så kan du med fordel tilsætte lidt sprinklervæske til den blanding du bruger til vask af vinduer.

Kan man vaske vinduer med højtryksrenser?

Ja du kan godt bruge en højtryksrenser til at vaske dine vinduer med, men der er visse forbehold og ting du bør være opmærksom på.

Du skal aldrig bruge en højtryksrenser til at vaske dine indvendige vinduer. Du kan bruge den udendørs, men undgå for meget sæbe i det vand du bruger da det kan efterlade mærker og striber på ruderne.

En højtryksrenser fungerer bedst til at vaske f.eks. drivhuse, vinduer på skur og udehus, hvor det ikke er så vigtigt om resultatet er 100% pænt.

Kan man vaske vinduer i Ajax?

Nej du kan ikke bruge et hvilket som helst rengøringsmiddel fra Ajax til vinduespolering, men Ajax er et stort brand med mange forskellige rengøringsmidler herunder også til vinduesvask.

Ajax har et produkt der hedder Ajax Vinduesrens og det er produceret til vinduesvask, så brug dette hvis du vil vaske vinduer med Ajax.

Kan man vaske vinduer med brun sæbe?

Nej du skal ikke vaske din boligs vinduer med brunsæbe eller sæbespåner, det kan efterlade et meget grimt vindue der er helt hvidt hvis ikke du når at vaske sæben ordentligt af efterfølgende.

Det kan være en fordel at bruge brunsæbe til at vaske drivhusvinduer med, da det er med til at aflive sygdomme og skadedyr i revner og sprækker i drivhuset. Det giver dog stadig ikke det reneste look, så det skal du kunne leve med.

Vil du have vasket dine vinduer på den bedst mulige måde så er det bedste valg en professionel vinduespudser. Du kan altid booke en tid til vinduespudsning hos Kasper West el. kontakte ham for at få gode råd omkring hvad det er bedst at vaske vinduer med.

Skriv en kommentar