Fnugfri viskestykker

Et fnugfrit viskestykke er godt at have, men langt fra nødvendigt at have. I langt de fleste tilfælde kan du nøjes med et hvilket som helst viskestykke. Fnugfri viskestykker er til gengæld rigtig gode at have når du skal tørre pænere glas af, som f.eks. vinglas.

Der er mange viskestykker der vil efterlade fnug på vinglas og andre glas du vasker op i hånden og tørre af i hånden. Derfor skal du have et særligt viskestykker der er fnugfrit, så dine glas fortsat er pæne efter aftørringen.

Microfiber viskestykke til glas

Et microfiber viskestykke er helt fnugfrit og dermed ideelt til alle typer glas der skal tørres af i hånden. Det ser godt ud når du stiller dine glas på plads og når du tager dem ud for at drikke af dem.

Viskestykket kan kogevaskes og tørretumbles, hvilket betyder du ellers kan behandle det på lige fod med dine andre viskestykker. Jeg vil dog anbefale at du kun bruger det til de glas du tørre af i hånden, for at undgå unødvendige bakterier og dårlig lugt på de glas du skal drikke af når der kommer gæster.

Hvorfor bruge et særligt viskestykke til vinglas?

Mange finere vinglas fra kendte mærker som Spiegelau, Lyngby Glas, Holmegaard og Eva Solo, er ikke gode at vaske på i opvaskemaskinen da du risikere at de knækker (smadre). Derfor skal de helst vaskes op i hånden og tørres af med et fnugfrit viskestykke.

Det er ærgerligt have betalt 100-200 kr. for et vinglas og så se det gå i stykker. Desuden kan opvaskemaskinen også efterlade grimme pletter på vinglas og dermed skal du alligevel skylle dem af når de er vasket op.

Skriv en kommentar