Privat flytterengøring pris – Hvad koster slutrengøring?

Få en pris på flytterengøring med det samme, ingen ventetid og ingen tilbud, bare flytterengøring til den bedste pris. Udfyld relevante oplysninger som areal, boligens stand, antal badeværelser og hvor hurtigt du ønsker arbejdet udført.

Få pris på flytterengøring →

Sådan får du hjælp til flytterengøring ved fraflytning

Vi anbefaler at du indhenter 3 tilbud på din flytterengøring. Med flytterengøring eller slutrengøring, som det også populært kaldes, er der tale om en engangsydelse, men der kan være stor variation i prisen. Derfor anbefaler vi at du modtager 3 flyttetilbud fra flere flyttefirmaer via en platform som Colego el. Servicebyen. En flytterengøring kan koste fra ca. 1.000 kr. hvis der er tale om et meget lille areal. Husk at du også får servicefradrag for flytterengøring!


Rengøringslokation

Information om flytterengøring

Indtast oplysningen om kvadratmeter, boligens stand/indhold og hvornår du ønsker din slutrengøring udført.

Vælg rengøringsdame/-mand el. rengøringsfirma

Vælg din rengøringshjælp

Via denne platform kan du flere tilbud på din flytterengøring online, hvilket gør det nemt at få det gjort, og giver dig den bedste pris.

Rengøring i hjemmet

Effektiv slutrengøring

Aftal nærmere tidspunkt, udveksling af nøgler og vent på den dag der kommer en og klare slutrengøringen for dig.

Find det bedste rengøringsfirma til slutrengøring

Du kan vælge blandt uafhængige rengøringshjælpere, for at finde en til at rengøre dit private hjem. Fordelen ved netop dette er at du får en billig rengøringshjælp og tæt kommunikation. Ulempen kan være at du selv skal have udstyr og rengøringsmidler i hjemmet.

Du kan også vælge at hyre et rengøringsfirma til denne opgave. Fordelen ved dette er at de komme med alt udstyr og alle rengøringmidler. Ulempen er at det er dyrere og du vil ofte ikke have direkte kontakt med den person der gør rent, samt den person også kan være ny fra gang til gang.

Udvalgte rengøringsfirmaer der udfører flytte-/slutrengøring

Har du et rengøringfirma? Du kan få listet dit rengøringsfirma herunder, med kontaktoplysninger og link til din hjemmeside, fra bare 100 kr. + moms om året. Kontakt os for at høre nærmere

Renkilde
Produktionsvej 1
2600 Glostrup

Jacobsens Rengøring
Rosenkæret 13a
2860 Søborg

Dit rengøringsfirma her?
Tilmeld dig her!

Pris på flytterengøring – Hvad koster flytterengøring?

Du kan med garanti få mange forskellige priser alt efter hvilken leveranddør du betaler, men vi har valgt at tage udgangspunkt i den landsdækkende leverandør Dansk Hus & Have Service der udføre flytterengøring fra bare 850 kr. i hele Danmark. Det er de færreste der havner helt nede i den lave ende og et mere realistisk bud på prisen for din slutrengøring er 4.000 kr. som er en gennemsnitlig pris på flytterengøring.

Vi garantere ikke at det er den billigste flytterengøring i landet, men vi vil gerne gå så langt at sige det er blandt de bedste og nemmeste at have med at gøre. Du finder nemlig ikke mange andre rengøringsfirmaer der giver dig mulighed for at udregne prisen, bestille og kommunikere med dem online, hvilket gør hele beslutningsprocessen meget nemmere og hurtigere.

Få billig slutrengøring med servicefradrag

Du kan få endnu billigere slutrengøring som privatperson ved at udnytte servicefradraget. Det er et skattefradrag der nu har eksisteret i en række år med stor succes. Oprindeligt er det lavet for at få gang i økonomien, men har virket så godt at regeringen fortsat har valgt at bibeholde fradraget.

Hvor meget er servicefradraget? I 2022 er servicefradraget på hele 6.400 kr. pr. person, hvilket er noget mere nær et normalt niveau da vi sidste år fik besked om at det var oppe på hele 25.000 kr. grundet corona-krisen. I en typisk husstand med 2 voksne vil man have det dobbelte fradrag, altså 12.800 kr. da det er et personligt fradrag og man kan dermed udnytte det endnu mere. Det gælder til mere end bare rengøring og altså alle typer rengøringshjælp og service i hjemmet, herunder også vinduespudsning, tæpperens, havearbejde o.l. Det er også værd. at bemærke at servicefradraget kommer udover håndværkerfradraget.

Udover det beløb du kan få fradrag for, har beløbet en fastsat skatteværdi i procent. Procenten er i 2022 på 26% og det vil sige at du reelt set kun betaler 74 kr. for hver 100 kr. du bruger på rengøring, efter du har fået fradraget.

Hvordan indberetter jeg servicefradrag? Du indberetter servicefradraget på Skats hjemmeside.

Slutrengøring pris – eksempel 1

I det første eksempel tager vi udgangspunkt i en klassisk familie på 2 voksne og 2 børn. Med rengøringshjælp 1 gang hver anden uge i 3 timer til 160 kr. i timen. Derudover har de vinduespudser 1 gang om måneden til 600 kr.

Rengøring = 26 uger x 3 timer x 160 kr./timen = 12.480 kr. + Vinduespudsning = 12 mdr. x 600 kr. = 7.200 kr. – I alt = 19.680 kr.

Det vil altså være en pris på knap 20.000 kr. en familie som denne skal betale for rengøring på et år. Det er vel og mærket før det skattefradrag der kan fås. En familie med 2 voksne har et samlet servicefradrag på 50.000 kr. og dermed mere end rigeligt til at få fradrag for al rengøring foretaget. Lad os se hvad prisen efter servicefradraget er.

Servicefradrag = 35% op til 25.000 kr. pr. person = 19.680 kr. x 35% = servicefradrag på 6.888 kr. – Billig rengøring efter servicefradrag til 12.792 kr.

Slutrengøring pris – eksempel 2

I det andet eksempel tager vi udgangspunkt i et ungt par der bor i en mindre lejlighed i byen på 2. sal. De får rengøring 1 gang om måneden i 2 timer til 150 kr. i timen og vinduespudsning 1 gang hver anden måned til 650 kr.

Rengøring = 12 gange x 2 timer x 150 kr./timen = + Vinduespudsning = 6 gange x 650 kr. = – I alt = 7.500 kr.

Det er altså ikke mange penge på et år når man tænker på den tid ud spare, og så kan man godt overveje om man vil have rengøringshjælp i en lille lejlighed hvor man kun bor 1 el. 2 personer. Lad os se hvor billig rengøring du får efter servicefradraget.

Servicefradrag = 35% op til 25.000 kr. pr. person = 7.500 kr. x 35% = servicefradrag på 2.625 kr. – Billig rengøring efter servicefradrag til 4.875 kr.

Find flytterengøring i en by på Sjælland

Se alle byer på Sjælland →

Find flytterengøring i en by på Fyn

Se alle byer på Fyn →

Find flytterengøring i en by i Jylland

Se alle byer i Jylland →

Find flytterengøring på en af øerne

Ofte stillede spørgsmål om privat rengøring i Privat flytterengøring pris – Hvad koster slutrengøring?

Herunder kan du få svar på ofte stillede spørgsmål om rengøring, såsom "hvad koster rengøring?", "skal jeg selv købe rengøringsmidler og -udstyr?" og "hvor ofte bør jeg få gjort rent?".

De fleste rengøringsfirmaer har en forsikring der dækker ved skade. Benytter du dig derimod af selvstændig rengøringshjælp, i form af en rengøringsdame el. rengøringsmand, så kan situationen være meget anderledes. Først og fremmest skal du ikke forvente at der i dette tilfælde er en forsikring inkluderet, men er rengøringshjælpen hyret via en platform, kan der meget vel være en forsikringspartner der dækker ved skader. Alternativt er at du sikre dig din egen forsikring dækker.

Privat rengøringshjælp koster fra ca. 150 kr. i timen. Præcis hvor meget den enkelte person tager for rengøring kan variere. Når du hyrer et rengøringsfirma, så vil prisen pr. time ofte være over 200 kr. Prisen for den samlede rengøring afhænger af det areal du angiver når du indtaster dine oplysninger. Jo større areal, jo længere tid, des mere koster det. Ved f.eks. flytterengøring og håndværkerrengøring kan der også være ekstra tillæg, da disse typer rengøringer er mere krævende. Husk du får 25% tilbage i servicefradrag såfremt du indtaster det hos skat, så prisen bliver altid mindre end som så.

Det kan variere fra rengøringshjælp til rengøringshjælp. Nogle har deres eget udstyr i et vist omfang, mens andre ingenting har (hvilket nok oftest vil være tilfældet).

I nogle tilfælde skal du selv sørge for følgende rengøringsmidler og -artikler:

Rengøringsmidler:
  • Universal rengøringsmiddel
  • Toiletrens
  • Glasrens
  • Afkalker
  • Gulvpleje (til gulvvask)
Rengøringsudstyr:
  • Moppe eller andet til gulvvask
  • Støvsuger
  • Klude og viskestykker
  • Rengøringshandsker
  • Svampe
Ydermere skal du have rengøringsmidler klar til overflader der kræver særlig behandling og huske at oplyse din rengøringshjælp om dette.

En god tommelfingerregel er at du får gjort rent i hjemmet en gang hver anden uge. Nogle vil foretrække at få det gjort oftere - hver uge - og andre måske kun en gang om måneden. Det kan også afhænge af hvor stort dit hjem er og hvor mange personer der bor i hjemmet- Jo flere personer, des mere rengøring er der brug for.